LED-Pyloner og LED-skærme

Se lyst på dine reklamer i mørket

Videncenter billede
Billede af fordpylon_edited

LED-skærme bliver mere og mere populære og ses efterhånden overalt - Og ikke kun i storbyerne. 

 

Hos Skrannies Skilte og Reklame har vi et team, der har specialiceret sig i LED-skærme og LED-pyloner. Vi har erfaring med både de helt store LED-tavler på stadion, men også de helt små skærme til landsbyer, der ønsker at reklamere for byens arrangementer.

Er du interesseret i at få en LED-pylon til din landsby, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos os er der nemlig mulighed for at få en gratis skærm til byen, hvis man blot sørger for at, der er betalende annoncører til skærmen. Annoncører kan være den lokale tømrer, købmanden osv. Her er det ikke kun skærmen der er gratis for byen, men også et reklamespot, så der kan annonceres for de lokale foreninger, arrangementer og begivenheder i byen.

Ønsker du at købe en LED-skærm til din virksomhed eller andet, står vi naturligvis også klar til at rådgive dig fra start til slut og også bagefter. Når skærmen er på plads står vi også klar med en 5 års service aftale, som sikrer dig hjælp, når behovet er der - hvad enten der brug for hjælp til tekniske problemer eller online support til designprogrammet. Vi hjælper også gerne med plantegninger og illustrationer, når der skal søges byggetilladelse hos kommunen. 

Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på din nye bedste ven, når det gælder effektiv reklame, og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på en skræddersyet LED-skærm.

LED-skilte/pyloner findes i mange forskellige størrelser og formater, da skiltet består af mindre LED-enheder, som sættes sammen til én samlet skærm. LED-skærmen kan monteres på mange måder heriblandt på husmure, som pylon eller meget simpelt på et par stålben. LED-skærmen findes i flere forskellige opløsninger alt efter hvor fin kvaliteten skal være. På længere afstand kan en LED-skærm med grovere pixels eksempelvis sagtens benyttes. 

Fordelen ved at benytte LED-skærme til at fremvise dit budskab er, at lyset fremhæver farverne, og generelt skabes der hermed større opmærksomhed end en traditionel plakat.

Denne type reklame giver dig også mulighed for at udskifte dit budskab når det passer dig, og du er derfor ikke afhængig af at skulle trykke dine reklamer. 

Med alle LED-skærme medfølger et brugervenligt software-program, som er nemt at bruge uanset erfaring i designprogrammer. Vi bygger en computer ind i skærmen, og du kan derfor sidde derhjemme og skifte dine reklamer efter behov. Med vores online software-løsning kan du frit benytte det integrerede designprogram og derved skabe dine egne flotte reklamer - Vi kommer gerne og viser dig, hvordan programet benyttes.

 

 

VORES LED-SKÆRME ER PLACERET VED

Videncenter Thy/Mors

Ford i Thisted

XL-Byg i Hurup

Spar i Klitmøller

Solcentret i Snedsted

Kellpo Thisted

Frugtlageret i Thisted

 

 

ANNONCER PÅ VORES SKÆRME

Ønsker du at annoncere på en eller flere af vores skærme, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Prisen starter fra kun 400kr. pr. måned. Du er velkommen til at bruge nedenstående kontaktformular. 

Tak! Beskeden blev sendt.