top of page

LED-Pyloner og LED-skærme

Se lyst på dine reklamer i mørket

Flemming_45
Flemming_19
IMG_1242
Videncenter billede

LED-skærme bliver mere og mere populære og ses efterhånden overalt - Og ikke kun i storbyerne. 

 

Hos Skrannies Skilte og Reklame har vi et team, der har specialiceret sig i LED-skærme og LED-pyloner. Vi har erfaring med både de helt store LED-tavler på stadion, men også de helt små skærme til landsbyer, der ønsker at reklamere for byens arrangementer.

Ønsker du at købe en LED-skærm til din virksomhed eller andet, står vi naturligvis også klar til at rådgive dig fra start til slut og også bagefter. Vi hjælper også gerne med plantegninger og illustrationer, når der skal søges byggetilladelse hos kommunen. 

Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på din nye bedste ven, når det gælder effektiv reklame, og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på en skræddersyet LED-skærm.

LED-skilte/pyloner findes i mange forskellige størrelser og formater, da skiltet består af mindre LED-enheder, som sættes sammen til én samlet skærm. LED-skærmen kan monteres på mange måder heriblandt på husmure, som pylon eller meget simpelt på et par stålben. LED-skærmen findes i flere forskellige opløsninger alt efter hvor fin kvaliteten skal være. På længere afstand kan en LED-skærm med grovere pixels eksempelvis sagtens benyttes. 

Fordelen ved at benytte LED-skærme til at fremvise dit budskab er, at lyset fremhæver farverne, og generelt skabes der hermed større opmærksomhed end en traditionel plakat.

Denne type reklame giver dig også mulighed for at udskifte dit budskab når det passer dig, og du er derfor ikke afhængig af at skulle trykke dine reklamer. 

Med alle LED-skærme medfølger et brugervenligt software-program, som er nemt at bruge uanset erfaring i designprogrammer. Vi bygger en computer ind i skærmen, og du kan derfor sidde derhjemme og skifte dine reklamer efter behov. Med vores online software-løsning kan du frit benytte det integrerede designprogram og derved skabe dine egne flotte reklamer - Vi kommer gerne og viser dig, hvordan programet benyttes.

 

 

VORES LED-SKÆRME ER PLACERET VED

Videncenter Thy/Mors

Ford i Thisted

XL-Byg i Hurup

Solcentret i Snedsted

Kellpo Thisted

Frugtlageret i Thisted

 

 

ANNONCER PÅ VORES SKÆRME

Ønsker du at annoncere på en eller flere af vores skærme, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Prisen starter fra kun 400kr. pr. måned. Du er velkommen til at bruge nedenstående kontaktformular. 

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page