Tatoveringer du kan fortryde

June 2, 2016

Tatovører er vi ikke, men det er tæt på. 

Vi kan ved hjælp af den nyeste printerteknologi lave tatoveringer som kan vaskes af igen. De fleste kender denne type tatoveringer som "børnetatoveringer*, hvor man påsætter tatoveringen med vand. Disse tatoveringer er sjove til blandt andet børnefødselsdage og andre begivenheder, men de kan også bruges rent funktionelt. Thisted FDF skulle på løb, og de fik i forbindelse hermed printet kortet over området på tatoveringspapir. Herefter klippede de kortet ud i mindre stykker og påsatte et stykke på hver løbsdeltager. Deltagerne havde således hver deres lille del af kortet monteret på armen, og de skulle derfor hjælpe hinanden med at finde vej.

 

Tatoveringen sidder godt fast, og vi kan nøjagtigt printe det motiv, du ønsker. 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

LED-"neon"belysning og LED-bogstaver hos Kawasaki

January 12, 2018

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Kontakt

Skrannies Skilte og Reklame

Tigervej 9

7700 Thisted

Tlf: 97 91 14 40

post@skrannie.dk

 

Kunder
Show More

© 2018 Skrannies Skilte og Reklame