top of page

Tatoveringer du kan fortryde

Tatovører er vi ikke, men det er tæt på.

Vi kan ved hjælp af den nyeste printerteknologi lave tatoveringer som kan vaskes af igen. De fleste kender denne type tatoveringer som "børnetatoveringer*, hvor man påsætter tatoveringen med vand. Disse tatoveringer er sjove til blandt andet børnefødselsdage og andre begivenheder, men de kan også bruges rent funktionelt. Thisted FDF skulle på løb, og de fik i forbindelse hermed printet kortet over området på tatoveringspapir. Herefter klippede de kortet ud i mindre stykker og påsatte et stykke på hver løbsdeltager. Deltagerne havde således hver deres lille del af kortet monteret på armen, og de skulle derfor hjælpe hinanden med at finde vej.

Tatoveringen sidder godt fast, og vi kan nøjagtigt printe det motiv, du ønsker.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page