top of page

Blev set af dine kunder

LED-skærme

Hos Skrannies Skilte og Reklame tilbyder vi også LED skærme. Vi kan hjælpe dig med at få opsat en LED skærm, men vi tilbyder også plads på vores skærme, som er placeret i Thisted ved Videncenter, Frugtlageret, Ford og i Hurup og Snedsted. Vi har LED-skærme og LED-pyloner til alle formål. Hvad enten det gælder storskærmen på et stadion, byporten til landsbyen, eller reklameskærmen til virksomhedens facade.

Ikon for fordele

FORDELE

Denne type reklame giver mulighed for at udskifte dit budskab, når det passer dig, og du er derfor ikke afhængig af at trykke dine reklamer, og der kan anvendes videoer. Det giver et dynamisk udtryk, hvor der kan skiftes mellem forskellige farverige reklamer.

Ikon for reklame

REKLAMESKÆRME

Vi har opsat reklameskærme flere steder i Thy og Sydthy, hvor du nemt og hurtigt kan få dit budskab ud til mange mennesker dagligt. Til reklameskærmene tilkøber man sig en plads, hvor vi hjælper med grafisk opsætning.

Ikon for køb og salg

KØB AF LED-SKÆRM

Ønsker du at købe en LED-skærm til din virksomhed eller andet, står vi naturligvis også klar til at rådgive dig fra start til slut og også bagefter. Vi hjælper også gerne med plantegninger og illustrationer, når der skal søges byggetilladelse hos kommunen.

Ikon for skræddersyet

SKRÆDDERSYET

Vi kommer naturligvis gerne med et uforpligtende tilbud på din nye bedste ven, når det gælder effektiv reklame, og du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på en skræddersyet LED-skærm.

Ikon for forskellige størrelser

FORSKELLIGE STØRRELSER

LED-skærme findes i mange forskellige størrelser og formater. Skærmen kan monteres heriblandt på husmure, som pylon eller meget simpelt på et par stålben. Skærmene findes i forskellige opløsninger alt efter, hvor fin kvaliteten skal være.

Ikon for bruger og brugervenlighed

BRUGERVENLIGT

Til skærmene kommer et brugervenligt software-program, hvor reklamerne kan opsættes i. Vi bygger en computer ind i skærmen, og du kan derfor sidde derhjemme og skifte dine reklamer efter behov. Vi tilbyder løbende vejledning.

Thy Rock.jpg

Bliv set på vores skærme

LED-Pyloner og LED-skærme

Videncenter Thy/Mors

Ford i Thisted

XL-Byg i Hurup

Solcentret i Snedsted

Frugtlageret i Thisted

Vil du have plads på en skærm? 

Kontakt

Tigervej 9

DK 7700 Thisted

+45 9791 1440

Tak for din henvendelse!

bottom of page