top of page

Hvem er vi? 

Vi er et team af kreative mennesker, som alle kan noget særligt

Som kunde hos Skrannie's Skilte og Reklame vil du blive mødt af vores kreative team, der går løsningsorienteret til arbejdet med et smil på læben. Vi elsker nemlig vores arbejde, og det kan tit høres hele vejen gennem vores monteringshal. Vi husker at fejre hinanden og vores indbyrdes sejrer. Hos os skal stemningen altid være i top!

Hvad vi står for

Vision, mission og værdier

VORES MISSION

Vores mission er, at vi på en kreativ og innovativ måde vil gøre firmaer og virksomheder synlige, så de tiltrækker sig mest mulig opmærksomhed og skiller sig ud fra mængden.

VORES VISION

Vores vision er at være den foretrukne leverandør af komplette reklameløsninger i det nordvestjyske område. Vi vil leve op til den fremtidige udvikling og efterspørgsel af grafiske reklameløsninger. Dette opnås ved at have fingeren på pulsen, lytte til kunderne og anvende miljørigtige produkter.

VORES VÆRDIER

Miljø og effektivitet

Vi lægger vægt på at anvende miljørigtige materialer og processer i vores produktion, så miljøet belastes mindst muligt gennem ny og effektiv teknologi.

Glade kunder

Vi lytter til vores kunders ønsker og ideer, som i kombination med vores faglighed og erfaring er grundstenene til at opnå det allerbedste resultat. Vi lægger desuden vægt på høj kvalitet og levering til tiden.

Humor

Vi værdsætter humor og sjov i hverdagen, da det er grundlaget for, at kreativiteten og ideerne spirer og vokser, samt at medarbejderne trives i et uformelt og afslappet miljø.

234189772_4162867443796842_997234064653804051_n.jpg

Hvordan det startede

Vores historie

Annie Christensen startede i 1987 Skrannie's Skilte & Reklamer som et "fritidsfirma", som tiden gik, udviklede det sig hurtigt, og efterhånden gik al fritiden med firmaet. I 1989 blev springet taget og firmaet blev fuldtidsbeskæftigelse.

Firmaet flyttede til lejede lokaler på Pantervej i Thisted, og det gik forrygende fra starten. Al fritid blev stadig inddraget for at kunne levere til kunderne. De første måneder blev firmaet drevet af Annie, som nu havde fuldtidsbeskæftigelse og ægtefællen Steen brugte al sin fritid på firmaet.

Efter fire måneder blev der ansat en svend, og efter otte måneder fulgte en lærling. Kundekredsen voksede stødt, og der blev ansat en kontordame på halv tid. Med tiden fulgte et par ufaglærte medarbejdere. Pladsen på Pantervej blev for trang, og i 2002 flyttede Skrannie's Skilte & Reklamer i egne nybyggede lokaler på Tigervej i Thisted. De nye lokaler blev bygget og indrettet specielt til skilte virksomheden. Dette gav et tiltrængt løft i forhold til effektivitet og omsætning.

Indenfor de seneste år er virksomheden, desuden blevet opdateret med det sidste nye produktionsudstyr i skiltebranchen. I februar 2007 overtog Skrannie's Skilte & Reklamer KC Skiltes inventar og aktiviteter.

 

Medarbejderne består i dag af 3 faglærte skilteteknikkere, 2 grafiske designere, 1 elektriker og 1 lærling.

I 2024 sker der dog en ændring i ejerskabet af virksomheden, da der i løbet af de næste 2 år lægges op til et generationsskifte i virksomheden. Det betyder at fra 01/01-24 er Stefanie medejer.
 

bottom of page