top of page

Profil

36 års erfaring indenfor design og reklameløsninger

 

PERSONALE7 skrannie

Skrannie’s Skilte & Reklame 

udfører alle former for grafisk reklame. Vores produkter spænder bredt – det er kun fantasien, der sætter grænser for opgaverne.

Der er ikke nogen opgave, der er hverken for stor, lille, udfordrende eller for enkel for os. Vi laver alt fra reversskilte og klistermærker til store lysskilte og pyloner.

Vi har en innovativ tilgang til opgaverne, som sikrer individuelle og relevante løsninger, der er tilpasset hver enkelt kundes markedsførings-projekt. 

Miljø og effektivitet: 

 

Vi lægger vægt på at anvende miljørigtige materialer og processer i vores produktion, så miljøet belastes mindst muligt. Vi anvender ny og effektiv teknologi, så vores produkter kan fremstilles på den mest optimale, økonomiske og effektive måder.

Humor: 

 

Vi værdsætter humor og sjov i hverdagen, da det er grundlaget for, at kreativiteten og ideerne spirer og vokser, samt at medarbejderne trives i et uformelt og afslappet miljø.

Vores vision er, at vi i fremtiden

vil være den foretrukne leverandør af komplette og effektfulde reklameløsninger i det nordvestjyske område. Vi vil leve op til den fremtidige udvikling og efterspørgsel af grafiske reklameløsninger. Dette vil vi gøre ved at have fingeren på pulsen, lytte til vores kunder, anvende miljørigtige produkter og processer samt

benytte ny og effektiv teknologi.

VORES

VISION

Vores mission er, at vi på en kreativ og innovativ måde vil gøre firmaer og virksomheder synlige, så de tiltrækker sig mest mulig opmærksomhed og skiller sig ud fra mængden.

VORES

MISSION

Historie:

Skrannie’s Skilte & Reklame blev etableret i 1987 af Anni Christensen, som i daglig tale kaldes Skrannie. Navnet Skrannie kommer af den jyske vending ”at slå en skrannie op”, som betyder at slå en latter op, hvilket er meget karakteristisk for Anni Christensen.

 

Firmaet startede som et fritidsfirma, men det udviklede sig hurtigt. I 1989 blev firmaet til en fuldtidsbeskæftigelse for Skrannie, og hun flyttede i lejede lokaler på Pantervej i Thisted. Kundekredsen voksede hurtigt, og det blev snart nødvendigt også at ansætte medarbejdere. I 2002 flyttede firmaet i egne, nybyggede lokaler på Tigervej i Thisted. Disse lokaler er bygget og indrettet specielt til skiltevirksomheden og er løbende moderniseret og tilpasset de teknologiske printere og maskiner, som i dag udfører en stor del af print- og udskæringsarbejdet.

 

Firmaet råder i dag over en moderne og effektiv maskinpark. Medarbejderstaben inkluderer  tre faglærte skilteteknikere, en faglært elektriker og printeroperatør, en ansvarlig for tryk og broderi på tekstil samt en grafisk designteknolog.

Glade kunder: 

 

Vi samler på glade kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker og ideer, som i kombination med vores faglighed og erfaring er grundstenene til at opnå det allerbedste resultat, så vores kunder bliver glade og tilfredse. Vi lægger desuden vægt på høj kvalitet og levering til tiden, som også bidrager til glade kunder.

VORES

VÆRDIER

bottom of page